Aktuelt

Meløyseminaret 2021

Meløyseminaret 2021

Vær i salen når årets Meløy seminar går av stabelen onsdag 10. november. Årets seminarprogram lover en spennende miks av foredrag og debatter med utgangspunkt i temaet «Verdiskapning på Nordlandskysten».

Les mer

Hvem er Årets Meløyambassadør?

Meløy tett på oppretter prisen «Årets Meløyambassadør». Prisen skal deles ut for første gang på årets Meløyseminar den 10. november.

Les mer
Ledige stillinger i Meløy

Ledige stillinger i oktober

Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Vakker solnedgang i Meløy

Velkommen til NæringsPub!

I samarbeid med Meløy næringsforum, oppretter Meløy tett på i høst en ny møteplass for næringslivet, kommunen og grendene. Møteplassen med navnet NæringsPub, skal være et sted for utveksling av informasjon, nyheter og ideer, men også et sted for nettverksbygging og sosialisering.

Les mer
Stortinden i Meløy byr på flott utsikt

Stortinden; en turopplevelse av de sjeldne!

Vi ankommer Fjelltun Gård i Bjærangen og skuer opp mot den høyeste av toppene som ruver bak oss mellom Bjærangsfjorden og Glomfjorden. I alt er vi 16 spente turdeltakere som har meldt oss på turen med Meløy Turlag. Nå skal Stortinden bestiges.

Les mer

Ledige stillinger i september

Høsten markerer for mange en ny start. Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ny i Meløy-treff

Er du ny i Meløy? Kanskje du har bodd her en stund, og ønsker nye bekjentskaper? Vi inviterer til et hyggelig treff for tilflyttere og andre interesserte. Denne gang går turen til gapahuken Knutbu.

Les mer

Går du med en gründer i magen?

Ønsker du å skape din egen arbeidsplass i Meløy? Meld deg på høstens kurs i Start Opp Salten, og bli en del sosialt og faglig nettverk som hjelper deg å realisere ideen din.

Les mer
Holandsfjorden i Meløy en vakker sommerdag.

Ledige stillinger i august

Enda er det sommerlig, men skolestart og høsten nærmer seg. Kanskje har du lyst til å prøve noe nytt? Det er ledige jobber innen industri, bygg- og anlegg, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Produksjon av solcelle i Glomfjord

Soloppgang i Glomfjord

Glomfjord har 25 års historie med videreforedling av silisium til bruk i solcellepanel. Denne historien inneholder stor innsatsvilje fra gründere, dedikerte industriarbeidere, opp- og nedturer og en ukuelig vilje til aldri å gi opp. Norwegian Crystals viderefører denne tradisjonen. Bedriften er nå i gang oppskalering av produksjonen etter en periode med restrukturering og innhenting av ny kapital.

Les mer

Tett på padlegleden!

På med tørrdrakten, sjekke vesten, spruttrekk, åre, årepose, pumpe, er glidelåsen helt lukket på skuldra? Telefonen ligger trygt i den vanntette posen. Jeg bærer den gule 4 meter lange plastkajakken ned til vannet. Så er jeg klar!

Les mer

Ledige stillinger i juli

Sommer, midnattsol og ferietid – men følg med på ledige jobber i Meløy. Det er nye muligheter innen industri, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.