Aktuelt

Skitur

Ledige stillinger i januar

Nytt år – nye muligheter. Kanskje jobb i Nord-Norge frister? I Meløy har vi ledige stillinger i legetjenesten, skolene, industrien og i maritime næringer. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Finn Nordmo Årets Meløy-ambassadør 2021

Tett på Årets Meløy-ambassadør

Møt Finn Nordmo, årets Meløy-ambassadør 2021. Næringsutvikler og friluftsmann med stort engasjement for Meløy.

Les mer
Vinter i Meløy

Ledige stillinger i desember

Desember er tid for juleforberedelser, feiring og hyggelige sammenkomster. I årets siste måned er det forstatt nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Squashbasillen sprer seg i Meløy!

I oktober kunne styret i Ørneshallen endelig ønske velkommen til åpningshelg for Meløys første squashhall. Squashbasillen er i ferd med å spre seg i lokalsamfunnet, og hallen er blitt en ny møteplass for både store og små.

Les mer
Ønsker jentene velkommen! Nylig hadde Cargrill Halsa besøk av 26 jenter fra lokale ungdomsskoler, for å inspirere og motivere jenter til å velge teknologiske fag. Glad for å kunne dele Fire ansatte damer hos Cargrill Halsa sto klare til å dele deres utdanningsløp, erfaringer og fordeler med det å være kvinne i et mannsdominert yrke. En av disse er prosessoperatør Veronika Skjelstad. Hun har utdanning både som elektriker og automatiker. - Når jeg valgte videregående visste jeg hva jeg ville bli. Skjelstad har vært lærling hos Bilfinger i Glomfjord, før hun i 2019 fikk fast jobb på Halsa. Veronika forteller at hun ble godt mottatt av alle, og følte seg fort som en del av teamet på jobb. Det bidrar til at hun gleder seg til å gå på jobb. Hun ønsker gjerne flere kvinnelige kollegaer til fabrikken på Halsa. - Det som er fint med å jobbe hos Cargrill Halsa er at vi har et godt arbeidsmiljø, vi har tillit til fabrikken og føler stolthet. Vi blir inkludert i det som skjer i fabrikken, noe som oppleves positivt for oss ansatte. Hun har en klar oppfordring til jentene: - Dere må tørre å tenke på hva dere selv vil, å velge utradisjonelt! Jenter og teknologi Jenter og teknologi er et nasjonalt prosjekt i samarbeid mellom NHO, NITO og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering. Programmet skal forsøke å øke kvinneandelen i teknologiutdanninger. En del av deres strategi er å vise at det er behov for arbeidskraft og at mangfold er god buisness. - Et godt mangfold av kloke hoder, med ulike ideer og innfallsvinkler, trenger vi for å finne de beste løsningene når fremtidens teknologi og næringene skal utvikles, forteller fabrikksjef Herulf Olsen. Stolt fabrikksjef Cargrill Halsa er en av de store arbeidsplassene i Meløy. Med sine 52 ansatte og 3 lærlinger er de en viktig bedrift for lokalsamfunnet. Fabrikksjef Herulf Olsen er stolt av damene han har i arbeidsstaben i dag. Selv om bedriften på Halsa har kommet over selskapets foreløpige mål om å ha en kvinneandel på 12%, ser han seg ikke ferdig med å rekruttere og ansette kvinner. - Velger dere disse yrkene er det god sjanse for å få en god jobb! Dere må ikke tenke at dere ikke blir å få det til eller ikke mestrer det, for deg gjør dere! Jeg har troa på dere! Sier en positiv og engasjert fabrikksjef»

Ønsker jentene velkommen!

Som en del av det nasjonale prosjektet «Jenter og teknologi» inviterte Cargill EWOS Halsa as til åpen dag for jenter fra ungdomskolene i Meløy. Dette for å inspirere og motivere jenter til å velge teknologiske fag.

Les mer

Ledige stillinger i november

Høst og vintermørkt, men det er nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Marthe Øijord (18) er medlem av ungdommens distriktspanel og aktuell med innlegget "Uten ungdom stopper Meløy" på Meløyseminaret 2021.

Uten ungdom stopper Meløy!

Mange småsteder og bygder sliter med å få ungdommen til å bosette seg. Det skremmer ikke Marthe Øijord (18), som er en av de ungdommene som står mot strømmen. Hun har valgt å bli i Meløy, og tenker å blåse liv i den naturskjønne bygda!

Les mer
Meløy tilflytterkontor ønsker tilflyttere hjertelig velkommen til Meløy.

Tilflytterkontoret på flyttefot

Er du ny i Meløy, eller er i en prosess der du vurderer å flytte til Meløy? Da er Meløy tilflytterkontor et sted du kan henvende deg for å få råd og veiledning.

Les mer

Ren og fornybar energi til Meløy og verden

Statkraft har i over 100 år produsert ren og fornybar energi i Meløy. Basert på rikelige mengder fjellvann har kraftproduksjonen lagt grunnlaget utbygging av industristedet Glomfjord, og for utviklingen av det Meløy som vi kjenner i dag.

Les mer
Meløyseminaret 2021

Meløyseminaret 2021

Vær i salen når årets Meløy seminar går av stabelen onsdag 10. november. Årets seminarprogram lover en spennende miks av foredrag og debatter med utgangspunkt i temaet «Verdiskapning på Nordlandskysten».

Les mer

Hvem er Årets Meløyambassadør?

Meløy tett på oppretter prisen «Årets Meløyambassadør». Prisen skal deles ut for første gang på årets Meløyseminar den 10. november.

Les mer
Ledige stillinger i Meløy

Ledige stillinger i oktober

Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.