Aktuelt

Valgte Meløy

Markus + Meløy = Trivsel

Markus Vollen (28) flyttet til Meløy for roen, jobben og hverdagslivet. «Folk har bedre tid her. Det er ikke så mye stress og mas, man tar seg tida til å se hverandre, høre etter og prioritere å være hyggelige».

Les mer
Med akebrett på toppen av stolheisen i Glomfjord alpinsenter i Meløy.

Ledige stillinger mars

Mars og glitrende vintervær, godt skiføre, sol og lengre dager. Kanskje det frister med ny jobb i Nord-Norge? Meløy kommune har ledig jobb som kommunedirektør, og ledige jobber i barnehager, skoler og i helsesektoren. Næringslivet søker etter rørleggere, butikkmedarbeidere, sjåfør og driftsoperatør. Ved Meløy videregående skole er det ledige undervisningsstillinger. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb!

Les mer
Alpinbakken i Glomfjord

Ledige stillinger februar

Februar, sola er tilbake og dagene blir lysere.  Kanskje det frister med ny jobb i Nord-Norge? Meløy kommune har akkurat nå mange ledige jobber for pedagoger i barnhager og skoler, samt jobber i helsesektoren. Hjørnesteinbedriften, Yara i Glomfjord har seks ledige ingeniørstillinger. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger desember

Desember er tid for juleforberedelser, feiring og hyggelige sammenkomster. I årets siste måned er det forstatt nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Meløyseminaret 2021

Meløyseminaret 2022

Velkommen til årets Meløyseminar torsdag 10. november på Halsa. Årets Meløyseminar fokuserer på: Nye folk – nye muligheter med bostedsattraktivitet og næringsliv som fellessamfunnsdriver.

Les mer

Ledige stillinger oktober

Nye muligheter i høst! I Meløy har vi ledige stillinger både i kommune og næringsliv.  Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Langs t-merket løype

Ledige stillinger september

Høst, skolestart og vakre farger i Nordlandsnaturen. Har du lyst på forandring, kanskje ny jobb? I Meløy har vi ledige stillinger både i kommune og næringsliv.  Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Fjell rappelering

Ledige stillinger juli

Sommer, sol og ferie! Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger juni

Bare noen få uker igjen til sommerferien. Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Sverre Birkelund har i en årrekke bidratt til at folk har kommet seg ut i Meløys flotte natur.

Tett på turentusiasten Sverre Birkelund

Det er ikke usannsynlig at du har møtt han som turleder på DNT-turer eller på vei mot en fjelltrimpost. I en årrekke har Sverre Birkelund (69) bidratt til at folk har kommet seg ut i Meløys flotte natur.

Les mer
Glomnesset en vårdag. Foto av Hanne Barvik

Ledige stillinger april

Sola varmer i bakkene og våren er endelig i anmarsj. Er du på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Papphuset på Fykan i Glomfjord blir DNT hytte

Papphuset blir DNT hytte

Denne våren skal Meløy Turlag og Bodø og Omegns Turistforening (BOT) i gang med et spennende arbeid. Det gamle papphuset, som opprinnelig huset anleggsarbeidere i forbindelse med kraftutbyggingen i Glomfjord på begynnelsen av 1900 tallet, skal nå pusses opp og gjøres om til en DNT hytte med overnatting og egen museumsdel.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.