Aktuelt

kajakk bolga foto silje karlsen

7 anbefalte padleturer i Meløy

Meløy har en spennende skjærgård med 755 små og store øyer og området gir mange muligheter for flotte padleturer. Nå er det laget karttavler som viser og beskriver padleleder i øyværene utenfor Bolga og Støtt.

Les mer

Ti råd for utvikling av Meløysamfunnet

Høsten 2019 engasjerte Meløy kommune tre konsulentteam til parallelloppdraget «Kystbyen Ørnes – sammen for Meløy». Oppgaven var å se på hvordan en stedsutvikling i hele Meløy kan bidra både til utvikling av kystbyen Ørnes, og samtidig styrke hver bygds identitet og lokalsamfunn. Nå har vurderingskomiteen levert sin endelige rapport med ti råd til Meløy kommune.

Les mer
Kajakk ved kalsholmen Meløy. foto av trym kristiansen

På tur i Meløy 2020

Brosjyren «På tur i Meløy 2020» blir årlig utgitt av kulturkontoret ved Meløy kommune, og årets brosjyre er nå klar for utsendelse til alle husstander i Meløy.  Her finner du veien til 56 turmål og andre flotte opplevelser i Meløynaturen.

Les mer

Tar over Oslo

Elevene ved Meløy videregående skole avdeling Inndyr ønsker å spre kunnskap om havbruksnæringen, rekruttere ungdommer til skolen sin og ikke minst svare på vanskelige spørsmål! Ambassadørene har reist til hovedstaden!

Les mer

Svartisen som nasjonal turiststi

Meløy kommune har siden 2012 jobbet aktivt med reiselivsutvikling i Meløy, med Svartisen som et definert fyrtårn i satsingen. Et av delprosjektene i et større hovedprosjekt er å etablere Svartisen som en få utvalgte Nasjonale turiststier i Norge. Arbeidet ledes av Espen Maruhn ved Meløy Utvikling KF. Nå er prosjektet Nasjonal turiststi Svartisen tildelt 950 000 kroner i støtte fra Miljødirektoratet.

Les mer

Feiret jubileum og rekord

Cargill Aqua Nutrition på Halsa kan feire både 30 års jubileum og produksjonsrekord for 2020. Samtidig har staben økt fra 30 til nå over 50. Meløy tett på er glade for at vekst hos Cargill gir vekst til Meløy, og gratulerer med både jubileum og produksjonsrekord.

Les mer

Bærekraftig utvikling av Svartisen

På bakgrunn av den store økningen innenfor reiselivs- og opplevelsenæringen i Nordland, startet Nordland Fylkeskommune i 2018 opp et 5 årig pilotprosjekt på besøksforvaltning. Sju kommuner ble plukket ut til å delta i prosjektet, og blant dem;  Meløy kommune med Svartisen.

Les mer

Presentasjon av Indeks Meløy og Indeks Nordland 2019

Tirsdag 28. januar kunne DnB, i samarbeid med Meløy Næringsforum, ønske interesserte velkommen til frokostseminar og framlegging av Indeks Nordland og Indeks Meløy for 2019. Med 49 påmeldte fra næringsliv og offentlig sektor i Meløy kunne DnB slå fast at interessen for årets rapport var rekordstor.

Les mer

Fiskerimessa 2020

Tirsdag 7. januar kunne fiskerinæringen i Meløy, i samarbeid med Kigok, ønske velkommen til årets fiskerimesse med 90 deltakende ungdommer fra Meløy og Rødøy.

Les mer

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.