Aktuelt

Produksjon av solcelle i Glomfjord

Soloppgang i Glomfjord

Glomfjord har 25 års historie med videreforedling av silisium til bruk i solcellepanel. Denne historien inneholder stor innsatsvilje fra gründere, dedikerte industriarbeidere, opp- og nedturer og en ukuelig vilje til aldri å gi opp. Norwegian Crystals viderefører denne tradisjonen. Bedriften er nå i gang oppskalering av produksjonen etter en periode med restrukturering og innhenting av ny kapital.

Les mer

Tett på padlegleden!

På med tørrdrakten, sjekke vesten, spruttrekk, åre, årepose, pumpe, er glidelåsen helt lukket på skuldra? Telefonen ligger trygt i den vanntette posen. Jeg bærer den gule 4 meter lange plastkajakken ned til vannet. Så er jeg klar!

Les mer

Ledige stillinger i juli

Sommer, midnattsol og ferietid – men følg med på ledige jobber i Meløy. Det er nye muligheter innen industri, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ønsker velkommen til Brestua!

I sommer er det søstrene Line Peggy Pedersen og Anne Marit Oleen som tar imot deg når du kommer til brestua på Svartisen. De to har tidligere hatt stor suksess med å utvikle Rallarbrakka på toppen av Fykantrappa til å bli et viktig reisemål i Meløy. Nå skal de fylle brestua med innhold og gjester, og ser fram til å være vertskap i de vakre omgivelsene.

Les mer
Svartisen

Ledige stillinger i juni

Endelig sommer! De lyse nettene og varmen er her, og det er nye muligheter på arbeidsmarkedet i Meløy. Blant månedens ledige jobber er det spennende stillinger i industri, havbruk, bygg og anlegg og i Meløy kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Fjelltrimmen 2021 er i gang!

Hver sommer går Meløyfjerdingene mann av huse for å gå den lokale Fjelltrimmen. Fra mai og ut september er det i fjellene du møter kjentfolk og får slått av en prat. Nå er årets poster endelig satt ut.

Les mer
Ørn i flukt

Ledige stillinger i mai

Mai – lysere netter og forventninger om varmere dager – og kanskje ny jobb! I Meløy kan vi friste med spennende jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Støtte til «Nasjonal turiststi Svartisen 2021»

Prosjektet «Nasjonal turiststi Svartisen 2021» er tildelt 400 000 kroner i støtte fra Miljødirektoratet

Les mer
Sort soldatflue

Sirkulær økonomi i praksis

Verden trenger proteiner, og hva er merbærekraftig enn å produsere proteiner gjennom resirkulering heller enn nydyrking? På Åmøyhavn i Meløy jobber bedriften Ecoprot med å omdanne matavfall til proteiner som kan benyttes som ingrediens i fôr til oppdrettsnæringen.

Les mer

7 anbefalte padleturer

Meløy har en spennende skjærgård med 755 små og store øyer og området gir mange muligheter for flotte padleturer. Nå er det laget karttavler som viser og beskriver padleleder i øyværene utenfor Bolga og Støtt.

Les mer

Tett på Roald Hagbart Frøskeland

Møt Roald Hagbart Frøskeland, initiativtaker til Meløys første ultraløp, Juran Ultra, som går av stabelen lørdag 1. mai.

Les mer
Kajakktur i skjærgården i Meløy

Ledige stillinger i april

Vi velger oss April! Våren er i anmarsj, og i Meløy har vi ledige jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.