Aktuelt

Meløy satser på fiskeri

Reipå havn er i dag ett av Nordlands største miljøer for unge fiskere. Denne uken startet Meløy kommune arbeidet med å tilrettelegge havnen for den stadig økende fiskeriflåten.

Les mer

Meløyseminaret 2020

Meløyseminaret 2020 med tittelen «Verdiskapning i en utfordrende tid» samlet sist uke 70 deltakere i Halsa samfunnshus. Et tema som gikk igjen blant foredragsholderne var grønn industri, bærekraft og sirkulær økonomi.

Les mer
Glomfjellet

Ledige stillinger i oktober

På leting etter ny jobb? Disse er ledige i Meløy akkurat nå.

Les mer

Åpning av aktivitetspark på Engavågen

Fredag 11. september kunne elevene og rektor ved Enga skole endelig invitere til åpning av den nye aktivitetsparken ved skolen.

Les mer
Sørheim Holding

Egil Sørheim satser på fornying og gode arbeidsplasser

Sørheim Holding har tatt sats og gjør store investeringer for framtiden. Konsernet som har 35 ansatte og 4 lærlinger fornyer fiskeflåten og bygger ut Sørheim Brygga, og sikrer fortsatt gode og stabile arbeidsplasser i Meløy.

Les mer

Stor aktivitet under Folkehelseuka 2020

5. -13. september markeres Folkehelseuka 2020, og programmet for Meløy er mangfoldig og variert. -Det slår meg når vi jobber med å sette sammen programmet hvor mange gode tilbud vi har i Meløy, og for en viktig jobb som blir gjort av våre mange lag og foreninger, sier folkehelserådgiver i Meløy kommune, Marlene B. Karlsen.

Les mer
Utsikt og midnattsol over øyriket Meløy. Foto av Åge Magnussen.

Ledige stillinger i september

På leting etter ny jobb? Disse jobbene er ledige i Meløy akkurat nå.

Les mer

Hektisk byggevirksomhet i rådhusparken

Den siste uken har elleve master studenter i arkitektur fra NTNU sammen med den kjente arkitekten Sami Rintala, utviklet og snekret en scene og en paviljong i rådhusparken på Ørnes. Dette etter bestilling fra Ørnes grendelag og Trivselspatruljen 8150.

Les mer

Åpning av Glomvassbu

Glomfjord grendeutvalg kunne endelig invitere til åpning av den nye flotte gapahuken Glomvassbu. -Dette er en gave fra folket til folket, sier Ida Tinnan i grendeutvalget.

Les mer

Brygga bygger ut

Sørheimbrygga AS investerer i disse dager nær 30 millioner i en utbygging av Sørheimbrygga. Det gjør at leietaker Meløy Notbøteri kan rigge for fortsatt vekst. Målet er å øke fra 9 til 12-13 ansattte i løpet av de neste årene.

 

Les mer

Fra fylling til grønn park

Meløy kommune har nå startet et arbeid for å forskjønne og ta i bruk det utfylte området nedenfor rådhuset på Ørnes, som på folkemunne blir kalt fyllinga. Tanken er blant annet å bruke området som et showroom for alt det flotte Meløy har å tilby.

Les mer
Speider utover havet. foto av Heidi Norum.

Ledige stillinger i august

Høsten nærmer seg, og kanskje du har lyst til å prøve noe nytt? Disse jobbene er ledig i Meløy akkurat nå.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.