Aktuelt

Galleriøya Meløy

Øya Meløy med sine knappe 160 innbyggere kan by på fire fastboende kunstnere og like mange gallerier, og kan med det kalle seg Galleriøya med rette.

Les mer

Ledige stillinger juli

Har du lyst til å prøve noe nytt, eller er på jakt etter drømmejobben? Disse jobbene er ledig i Meløy akkurat nå.

Les mer

Stia for alle

Stia strandområde er kommunens mest besøkte badeplass.  Nå foregår det et arbeid i regi av Meløy kommune for å gjøre Stia mer tilgjengelig for alle.

Les mer

Sammen om aktivitetspark

Ved Enga skole er en helt ny aktivitetspark i ferd med å ta form. Parken er kommet i stand takket være et nært og godt samarbeid mellom Meløy kommune, Engavågen grendelag og næringslivsaktører i bygda.

Les mer

Vil bli nasjonalpark kommune

Meløy kommune har søkt status som nasjonalparkkommune. I den sammenheng fremheves Glomfjord som det naturlige valget til å være nasjonalparklandsby, med Fykantrappa som hovedinnfallsport til Lahko nasjonalpark og Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark.

Les mer

Bolga; et lyspunkt i havet

Øya Bolga ligger som ei lita perle helt ytterst i Meløys skjærgård. Fiskeri og havbruk har alltid vært viktige næringer, men de siste årene har også reiseliv blitt viktig for øya. Nå går innbyggerne sammen for å skape gode opplevelser for både fastboende og besøkende.

Les mer

Kommunearkitekt tilsatt i Meløy

-Jeg ønsker å være en lokal ressurs for grendelagene og andre som driver utviklingsarbeid, sier nytilsatt stedsutvikler og reisende kommunearkitekt i Meløy kommune, Navid Navid (33).

Les mer

Meløyfilmen er ute!

Etter å ha jobbet med filmen om Meløylivet i ett år kan Meløy tett på endelig vise den for publikum. Filmen viser hvordan det er å jobbe og bo i Meløy med alt det som Meløy har å tilby.

Les mer

Ledige stillinger i juni

Har du lyst til å prøve noe nytt eller er du på jakt etter drømmejobben? Her finner du en oversikt over ledige jobber i Meløy akkurat nå.

Les mer
kajakk bolga foto silje karlsen

7 anbefalte padleturer

Meløy har en spennende skjærgård med 755 små og store øyer og området gir mange muligheter for flotte padleturer. Nå er det laget karttavler som viser og beskriver padleleder i øyværene utenfor Bolga og Støtt.

Les mer

Ti råd for utvikling av Meløysamfunnet

Høsten 2019 engasjerte Meløy kommune tre konsulentteam til parallelloppdraget «Kystbyen Ørnes – sammen for Meløy». Oppgaven var å se på hvordan en stedsutvikling i hele Meløy kan bidra både til utvikling av kystbyen Ørnes, og samtidig styrke hver bygds identitet og lokalsamfunn. Nå har vurderingskomiteen levert sin endelige rapport med ti råd til Meløy kommune.

Les mer
Kajakk ved kalsholmen Meløy. foto av trym kristiansen

På tur i Meløy 2020

Brosjyren «På tur i Meløy 2020» blir årlig utgitt av kulturkontoret ved Meløy kommune, og årets brosjyre er nå klar for utsendelse til alle husstander i Meløy.  Her finner du veien til 56 turmål og andre flotte opplevelser i Meløynaturen.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.