Aktuelt

Alt ble fordel Meløy

Hun ville flytte nærmere familien, og han tenkte: hvorfor ikke? Nå har Maja og Patrick fått masse hus for pengene i Meløy, og flott natur til fritidsbruk. Og ikke minst: Elida!

Les mer

Meløy, best på jobb og fritid!

– Ingen som stresser og jager, svarer hun. – Spennende jobb, og kort vei til fjellet og til fjorden, svarer han. For når han er fra Agder og hun er fra Hordaland, er det naturlig å spørre dem: hvorfor valgte dere Glomfjord, Meløy, Nordland?.

Les mer

Meløy – midt i blinken!

Etter tre studie- og jobbår i Tromsø har Arve Fossen (23) og Tina Bjørklund (29) valgt å flytte hjem til Meløy. Nå er paret tilbake i kjente omgivelser i Dalen ved Reipå, med nærhet til famille, dyr og natur.

Les mer

Glomfjord; en hub for hydrogen i nord

For å stoppe den globale oppvarmingen vil nullutslippsløsninger innen transport være helt nødvendige. I Glomfjord har man over flere år jobbet for å revitalisere hydrogenproduksjonen som ble avsluttet i 1993, etter nærmere 40 års drift. Målet er å kunne tilby grønne løsninger for transport.

Les mer

Meløy tett på det grønne skiftet!

Det grønne skiftet i Meløy foregår nå. Meløy tett på ønsker å belyse arbeidet som gjøres innen bærekraftig utvikling i Meløy. Artikkelserien vil gå gjennom hele 2021, og skal løfte fram de grønne historiene fra Meløy.

Les mer
Måneskinn Meløy

Ledige stillinger i januar

Nytt år, og nye muligheter. Sjekk ut mulighetene for ny jobb i Meløy!

Les mer

Sprer glede i adventstida!

Kulden river i nesen. I stallen på Reipå er det hektisk aktivitet blant store og små. Nå skal hestene pyntes og klargjøres til adventskortesje.

Les mer
Vinter i Glomfjord

Ledige stillinger i desember

Ønsker du deg ny jobb til jul? Her finner du oversikt over ledige jobber i Meløy.

Les mer

Magisk skumring på Engavågen

Sist helg kunne Engavågen grendelag invitere til en magisk skumringsvandring langs stiene ved Nordtun HelseRehab.

Les mer
Nordlys

Ledige stillinger i november

I Meløy har vi ledige jobber både i industrien og i kommunen. Sjekk mulighetene denne måneden.

Les mer

Bruker film for å nå ut til flere

Meløy videregående skole tar i bruk film som medium for å nå ut til flere nye studenter. I dag var det filmpremiere på skolen.

Les mer

Meløy satser på fiskeri

Reipå havn er i dag ett av Nordlands største miljøer for unge fiskere. Denne uken startet Meløy kommune arbeidet med å tilrettelegge havnen for den stadig økende fiskeriflåten.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.