Aktuelt

Fjell rappelering

Ledige stillinger juli

Sommer, sol og ferie! Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger juni

Bare noen få uker igjen til sommerferien. Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Sverre Birkelund har i en årrekke bidratt til at folk har kommet seg ut i Meløys flotte natur.

Tett på turentusiasten Sverre Birkelund

Det er ikke usannsynlig at du har møtt han som turleder på DNT-turer eller på vei mot en fjelltrimpost. I en årrekke har Sverre Birkelund (69) bidratt til at folk har kommet seg ut i Meløys flotte natur.

Les mer
Glomnesset en vårdag. Foto av Hanne Barvik

Ledige stillinger april

Sola varmer i bakkene og våren er endelig i anmarsj. Er du på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Papphuset på Fykan i Glomfjord blir DNT hytte

Papphuset blir DNT hytte

Denne våren skal Meløy Turlag og Bodø og Omegns Turistforening (BOT) i gang med et spennende arbeid. Det gamle papphuset, som opprinnelig huset anleggsarbeidere i forbindelse med kraftutbyggingen i Glomfjord på begynnelsen av 1900 tallet, skal nå pusses opp og gjøres om til en DNT hytte med overnatting og egen museumsdel.

Les mer

Ledige stillinger mars

Vårens vakreste eventyr finner du kanskje i Meløy? Sjekk ut hva vi har av ledige stillinger akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Meløy trenger arbeidskraft nå!

Nord-Norge står overfor et næringslivs- og industrieventyr og skal på kort sikt dekke inn 30 000 nye arbeidsplasser. Også i Meløy ser vi et enormt vekstpotensial forutsatt tilgjengelig arbeidskraft. Nå starter arbeidet for å rekruttere nok arbeidstakere.

Les mer

Ønsker velkommen til Gründerkafe

Tirsdag 8. mars inviterer Meløy kommune velkommen til gründerkafe i de nye lokalene til Meløy Frivilligsentral. Dette som den første av totalt fire gründerkafeer i løpet av våren.

Les mer
Christine og Flemming valgte seg lærerjobb i Meløy.

Kom for naturen, blir for folka!

Hun var på jakt etter et eventyr i nord, og ble fenget av folkene. Han ville ta del i opplevelsen. Nå bor kjæresteparet i Meløy, og trives!

Les mer
Med akebrett på toppen av stolheisen i Glomfjord alpinsenter i Meløy.

Ledige stillinger i februar

Februar; sola er endelig tilbake og vinterføret lokker. Kanskje frister det med en jobb i Nord-Norge? I Meløy har vi ledige flere stillinger blant annet innen skole og barnehager, helse, barnevern, oppdrett, transport, og bygg og anlegg Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Skitur

Ledige stillinger i januar

Nytt år – nye muligheter. Kanskje jobb i Nord-Norge frister? I Meløy har vi ledige stillinger i legetjenesten, skolene, industrien og i maritime næringer. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Finn Nordmo Årets Meløy-ambassadør 2021

Tett på Årets Meløy-ambassadør

Møt Finn Nordmo, årets Meløy-ambassadør 2021. Næringsutvikler og friluftsmann med stort engasjement for Meløy.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.