Aktuelt

Kajakktur i skjærgården i Meløy

Ledige stillinger i april

Vi velger oss April! Våren er i anmarsj, og i Meløy har vi ledige jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Yara Glomfjord

Sommerjobb hos Yara Glomfjord

Yara Glomfjord trenger ferievikarer til sin produksjon av mineralgjødsel i perioden juni til august. Arbeidet innebærer døgnkontinuerlig skift, enten i pakkeri/kai/ lager-avdelingen som transportoperatør eller i fullgjødsel/KS-fabrikken som prosessoperatør.

Les mer
Sommer i meløy

Sommerjobb i Meløy

Hvert år trenger Meløy kommune sommervikarer innen helse- og omsorgsektoren. Ønsker du sommerjobb i Meløy kommune, så benytte sjansen. Søknadsfristen er utvidet til 9. mai!

Les mer

10 flotte turopplevelser!

Meløy kan by på mange flotte turopplevelser. Her får du tips til 10 turer i den vakre Meløynaturen. Inngående beskrivelse av turene med kartreferanser finner du på www.ut.no. God tur!

Les mer

5 flotte turer på ski i Meløyalpene!

Har du hørt om Meløyalpene? De ligger der på rekke og rad, og lokker med sine hvite fine topper og bratte fjellsider som stuper ned i fjordene. Vi gir deg tips til 5 flotte turer som best kan nytes med skiene på.

Les mer

Tett på ildsjelene i Glomfjord Alpinsenter

Dugnadsgjengen i Glomfjord Alpinsenter jobber hardt gjennom hele året for at skiglade meløyfjerdinger og besøkende skal få nyte godt at de flotte bakkene rundt Glomfjord. Dette er bare gøy, sier tre av ildsjelene i bakken, som finner motivasjonen i glade unger og det å få være en del av et nærmiljø.

Les mer
Egil Sørheim daglig leder Sørheim Holding

Grønn satsing i fiskeflåten

I Meløy settes ny standard for mer miljøvennlig drift i fiskeflåten. Sørheim Holding AS bygger nå et nytt hybrid-drevet fiskefartøy til over 400 millioner kroner. Nye Selvåg Senior blir blant de første fiskebåtene i sitt slag som kombinerer LNG- gass og batteridrift.

Les mer

Ledige stillinger i mars

Vi skriver mars, og i Meløy er det ledig en rekke spennende jobber. Her kan det være jobb for både en og to. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Bygger squashhall på Ørnes

En squashhall med to baner er i ferd med å ta form på Ørnes. Det er Ørneshallen som utvider sitt tilbud til brukerne av Ørneshallen og hele Meløys befolkning. Går alt etter planen kan de første slagene slås allerede i sommer.

Les mer
Mineralgjødselproduksjon ved Yara glomfjord

Nå er det ledige læreplasser hos Yara

Kan du tenke deg læreplass hos Yara Glomfjord; verdens nordligste produsent av Mineralgjødsel. Nå har de ledige læreplasser med oppstart 1. september 2021.

Les mer

Realiserte drømmen i Meløy

Frank og Sølvi tok en sjanse, fulgte magefølelsen og har flyttet fra Ringsaker og hjem til Meløy. Her har de bygget drømmehuset, og nyter livet som meløyfjerdinger i det som for dem var det største trekkplasteret; den enestående naturen.

Les mer
Skitur på Glomfjellet

Ledige stillinger i februar

Her finner du oversikt over ledige jobber i Meløy denne måneden!

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.