Hvem er Årets Meløyambassadør?

Meløy tett på oppretter prisen «Årets Meløyambassadør». Prisen skal deles ut for første gang på årets Meløyseminar den 10. november.

-Meløy tett på har som formål å synliggjøre Meløy som et godt og attraktivt sted å jobbe og bo, forteller prosjektleder for Meløy tett på, Liv Toril Pettersen. -Da er det godt å se at det er flere som er opptatte av det samme som oss, og som gjennom sin jobb, eller gjennom bruk av sosiale medier er med på å forsterke den jobben vi gjør.

Stolte meløyfjerdinger er den aller beste reklamen!

-Gode ambassadører som er stolte av hjemplassen sin og som forteller andre om dette, er den beste markedsføringen et sted kan få, sier Pettersen. -Positiv omtale bidrar til å skape et godt omdømme, og kan være avgjørende for å lykkes i arbeidet med å trekke flere tilflyttere til Meløy.

Den nye ambassadørprisen skal deles ut til en person, en bedrift eller en organisasjon som bidrar til å synliggjøre Meløy som et attraktivt bo- og arbeidssted.

Kriteriene for prisen:

  • Årets ambassadør må ha en tydelig Meløy identitet
  • Vedkommende bidrar til å synliggjøre Meløy på en positiv måte, regionalt, nasjonalt og eller internasjonalt
  • Vedkommende bidrar til å gjøre oss som bor i Meløy stolte av kommunen vår
  • Vedkommende bidrar til å skape et godt omdømme for Meløy

Juryen for prisen vil bestå av styringsgruppa for Meløy tett på. Prisen er et diplom utformet av en lokal kunstner, samt kr. 5000,-

Hvem mener du bør få ambassadørprisen?

Vi håper at flere kan tenke seg å nominere kandidater til årets ambassadørpris, sier Pettersen. Frist for å sende inn forslag med begrunnelse er satt til 20. oktober.

Forslag og begrunnelse kan du sende til: meloynaringsforum@gmail.com

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.