Fjelltrimmen 2021 er i gang!

Hver sommer går Meløyfjerdingene mann av huse for å gå den lokale Fjelltrimmen. Fra mai og ut september er det i fjellene du møter kjentfolk og får slått av en prat. Nå er årets poster endelig satt ut.

I løpet av en vanlig sesong har Fjelltrimmen rundt 11 000 innskrivninger på de ulike turmålene, og i fjor var det 446 Meløyfjerdinger som ble stolte eiere av fjelltrimkruset.

18 turmål som venter på deg

Årets fjelltrimposter er nå satt ut, og ivrige turgåere har allerede begynt å samle de ti turmålene som trengs for å få fjelltrimkruset. I år kan man velge mellom 18 varierte turmål, spredt rundt omkring i kommunen. Enkelte steder er det fremdeles snø og man må derfor vente med å sette ut turkassen, men alle postene skal være på plass innen 1. juni.

Glomneset er en flott familietur som blant annet tar deg gjennom vakker furuskog.

Unik mulighet til å bli kjent med Meløy

Som tilflytter er Fjelltrimmen en unik mulighet til å bli kjent i den vakre kommunen vår. Turmålene er godt spredt rundt omkring i Meløy, og alle turmålene er godt merket både langs løypa, og med beskrivelse og gps-spor på telltur.no.

Turbrosjyren «På tur i Meløy»

Turmålene er også beskrevet i brosjyren «På tur i Meløy» som årlig blir utgitt av Meløy kommune. Årets brosjyre vil være tilgjengelig fra begynnelsen av juni, og blir sendt ut til alle husstandene i Meløy. I tillegg vil brosjyren bli lagt ut på Servicetorget ved Meløy rådhus, Meløy bibliotek og på enkelte butikker.

Slik registrerer du turene dine

For å registrere turene dine trenger du et fjelltrimkort. Fjelltrimkortet kjøper du på Servicetorget ved Meløy rådhus eller på Meløy bibliotek.

På alle de 18 turmålene er det satt opp en turkasse med en kode skrevet på lokket av kassen. Koden skal dere skrive på fjelltrimkortet, sammen med dato for når dere besøkte posten. Fjelltrimkortet må være fylt ut og innlevert innlevert på Servicetorget innen 1. oktober. Hvert familiemedlem må ha sitt eget fjelltrimkort.

Merk: barn inntil 10 år (det året de fyller 10) og eldre over 75 år trenger kun seks turmål for å få fjelltrimkruset/ fjelltrimfat.

Vi ønsker alle en riktig god tur!

Holandsfjorden en vakker sommerdag.

Dette er turmålene for Fjelltrimmen i Meløy 2021

(P.S. Fire av turene er ikke offentliggjort når dette ble skrevet).

Mer informasjon om Fjelltrimmen finner du på www.meloy.kommune.no

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.