Går du med en gründer i magen?

Ønsker du å skape din egen arbeidsplass i Meløy? Meld deg på høstens kurs i Start Opp Salten, og bli en del sosialt og faglig nettverk som hjelper deg å realisere ideen din.

Bli med på høstens kurs i Start opp Salten!

6. september starter høstens kurs i Start Opp Salten.

Start Opp Salten er et etablererkurs som hjelper deg i gang med din bedrift. Kurset passer for deg som er etablerer eller gründer i en tidlig fase, og som ønsker en god forretningsmodell og forretningsplan for bedriften din.

Gjennom kurset får du blant annet gründerhjelp fra din kommune, og tilgang til en digital arbeidsplattform som hjelper det å utvikle ditt prosjekt. Du blir også en del av et sosialt og faglig nettverk med engasjerte veiledere, gründerhjelpere og andre kursdeltakere.

På grunn av Covid-19 pandemien gjennomføres det for tiden digitale kurs, og to nye kurs planlegges i høst med oppstart mandag 6. september.

Ønsker du å delta på høstens kurs?

Ta kontakt med Stine Estensen, Meløy Utvikling for mer informasjon.

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du også på www.startoppsalten.no

Møt tidligere kursdeltaker Siv-Janne Barvik

Siv-Janne Barvik etablerte i 2007 butikken Fabiola i Glomfjord etter å ha deltatt på etablererkurset Start Opp Salten. Nå 14 år senere står visjonen fra den gang fremdeles fast, og hun vinner kunder over hele Norge.

Les hele saken hos Start Opp Salten

Siv-Janne Barvik er gründer og daglig leder av Fabiola butikken i Glomfjord. (Foto: Start Opp Salten).

 

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.