Ledige stillinger april

Sola varmer i bakkene og våren er endelig i anmarsj. Er du på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Ønsker du en total oversikt over ledige jobber, anbefaler vi at du følger med på NAV Meløy, finn.no eller www.meloy.kommune.no.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe og bo i Meløy?
Les mer om oss på www.meloy.no

Velkommen til Meløy!

Ledige stillinger i april

Meløy kommune

Meløy kommune har for tiden ledige stillinger innen flere ulike tjenesteområder. Dette er noen av stillingene:

En fullstendig oversikt finner du på kommunens egne sider. 

Studierektor Meløy videregående skole avdeling Inndyr

Det er ledig 100% stilling som studierektor ved Meløy videregående skole, studiested Inndyr. Studiestedet har de yrkesfaglige utdanningsprogrammene vg1 naturbruk, vg2 fiske og fangst og vg2 akvakultur.

Søknadsfrist: 25. april
Les mer om stillingen

Meløy videregående skole på Inndyr tilbyr blant annet utdanning innen fiske og fangst.

Avløser/ gårdsarbeider i søndre Meløy

Det er ledig 100% fast stilling som avløser i ring med arbeids- og bosted i Meløy. Gårdene ligger i områdene Engavågen, Grønøy og Åmnes. Som avløser får du et variert arbeid innenfor husdyrhold og landbruk, blant annet melebruk med storfe.

Søknadsfrist: Snarest
Les mer om stillingen

Sokneprest i Bodø domprosti med tjenestested Fore og Meløy

Som sokneprest i Fore og Meløy sokn vil du få base på kommunesenteret Ørnes, og samarbeide med blant annet sokneprest i Halsa og Glomfjord. Soknet har 3800 innbyggere.

Søknadsfrist: 20. mai
Les mer om stillingen

Prosjektleder, Yara International med arbeidssted Glomfjord

Yara International søker ny prosjektleder til sin gruppe for prosjektledere. Den viktigste arbeidsoppgaven vil være å fungere som støtte til produksjonsavdelinger i Yara Glomfjord i tilknytning til vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter.

Søknadsfrist 8. mai
Les mer om stillingen

Yara Glomfjord

Yara Glomfjord produserer mineralgjødsel.

Maintenance Engineer-Mechanical, Yara Norge AS

Yara Glomfjord has four production units: Two nitric acid plants, one NPK complex fertilizer plant and one calcium nitrate plant. Yara is now looking for a Maintenance Engineer in the mechanical discipline. The position reports to  Technical Manager.

Søknadsfrist: 3. mai
More information about the position

Kommunepsykolog Meløy/ Gildeskål/ Beiarn

Er du utdannet psykolog med erfaring fra psykososialt arbeid? Meløy, Gildeskål og Beiarn kommune har opprettet et samarbeid, og søker nå etter to kommunepsykologer i fast stilling. Arbeidet er i hovedsak rettet mot barn og unge, med et stort fokus på forebyggende arbeid.

Søknadsfrist: 22. mai
Les mer om stillingen

Daglig leder, Gode Øyeblikk AS

Vil du lede en bedrift med vekstambisjoner? Gode Øyeblikk AS ser etter en initiativrik person med drivkraft og ambisjon for selskapet og seg selv, og som ønsker å etablere Gode Øyeblikk som den foretrukne leverandøren innen private helse og omsorgstjenester for eldre i Nord-Norge.

Søknadsfrist: 24. april
Les mer om stillingen

Elektriker/ Automatiker Cargill Ewos, Halsa

Cargill har ledig stilling som elektriker/ automatiker til vedlikehold av høyt automatisert produksjonsutstyr. Arbeidssted er Cargills produksjonsanlegg i Halsa i Meløy. Bedriften er en prosessindustri av næringsmidler til oppdrettsfisk og har egen vedlikeholdsavdeling.

Søknadsfrist: Snarest
Les mer om stillingen

Veronika Skjelstad, June J Nesblom, Herulf Olsen, Helen Helgesen og Natalia Vatsvåg fikk etter foredrag og omvisning gode tilbakemeldinger fra jentene. Alle foto: Silje-Mari Karlsen

Cargill Ewos produserer næringsmidler til oppdrettsfisk.

Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AS

Bilfinger er en internasjonal leverandør av tverrfaglig industri- og ingeniørtjenester, og dekker hele verdikjeden fra rådgivning, prosjektering, fabrikasjon, montering, vedlikehold og revisjonsstanser. I Glomfjord har Bilfinger sin nordligste virksomhet i Norge. Enheten er lokalisert i Glomfjord industripark, og er en betydelig leverandør av vedlikeholds- og prosjekttjenester til bedrifter i og utenfor industriparken. Bilfinger avdeling Glomfjord har for tiden følgende ledige stillinger:

Torghatten Nord – Maskinsjef sambandet Forøy-Ågskardet

Torghatten Nord har ledig fast stilling som maskinsjef på sambandet Forøy-Ågskardet. Den perfekte jobben for deg som ønsker å kombinere jobb og familieliv med 1 uke på/ 2 uker av.

Søknadsfrist: Snarest
Les mer om stillingen

 

 

 

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.