Ledige stillinger juli

Har du lyst til å prøve noe nytt, eller er på jakt etter drømmejobben? Disse jobbene er ledig i Meløy akkurat nå.

Hver måned publiserer vi en liste over ledige jobber i Meløy. Husk at det alltid er mer enn disse jobbene som er ledig. Vi anbefaler derfor at du følger med på NAV Meløy eller www.meloy.kommune.no for å få en fullstendig oversikt.

Lurer du på hvordan det er å jobbe og bo i Meløy?
Ta kontakt med Meløy tilflytterkontor.

Ledige jobber i juli

Økonomirådgiver, Meløy kommune

Meløy kommune søker økonomirådgiver. Stillingen vil blant annet arbeide i et nyopprettet team innen analyse og økonomistyring. Meløy kommune ønsker med denne stillingen å forsterke analyse- og økonomistyringsområdet, for å bli enda bedre på arbeidet med økonomisk bærekraft.

Arbeidsgiver: Meløy kommune, Stab og støtte, økonomi
100% stilling
Søknadsfrist: 2. august

Les mer her.

Helsefagarbeider/ hjelpepleier, Meløy kommune

Meløy kommune søker etter en autorisert hjelpepleier/ helsefagarbeider til Hjemmetjenesten Nord på Ørnes. Du må ha forståelsen av godt samarbeid med bruker, pårørende og kolleger, samt gi god omsorg med fokus på kvalitet.

Arbeidsgiver: Meløy kommune, Helse og velferd, Hjemmetjenesten Nord.
77% fast stilling
Søknadsfrist: 26. juli.

Les mer her.

Sykepleier, Nordtun HelseRehab

Nordtun HelseRehab søker nattsykepleier i 75% og sykepleier 100%  i tredelt turnus for snarlig tiltredelse. Det er ønskelig med erfaring fra rehabilitering, og mastergrad eller spesialisering innen relevante fagområder, men ingen betingelse. Arbeidsoppgavene innebærer sykepleierfaglig oppfølging av pasientene. Gode ferdigheter i norsk, skriftlig og muntlig, er en forutsetning.

Arbeidsgiver: Nordtun HelseRehab
Nattsykepleier 75% stilling
Sykepleier 100% stilling
Søknadsfrist: 16. august

Les mer her.

Lærling i kontor- og administrasjonsfaget, Statkraft

Statkraft Glomfjord søker etter lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Som lærling i Statkraft får du praktisk erfaring som en del av vår daglige virksomhet. Gjennom hele din tid som lærling kan du forvente deg tett oppfølging av en faglig ansvarlig som vil sikre at læretiden din følger en bestemt fagplan. Dette i samarbeid med opplæringskontoret i Meløy.

Søknadsfrist: 10. august.
Interesserte kan ta kontakt med Kristen Selfors, telefon 48164421

Controller, Meløy Energi AS

Meløy Energi AS er i rask utvikling og ser etter en ny medarbeider med faglig kompetanse og erfaring innen fakturering/ regnskap og lønn. Meløy Energi AS er et selskap eid av Meløy kommune, og holder til i eget kontorbygg sentralt i kommunesenteret Ørnes.

Arbeidsgiver: Meløy energi AS
100% stilling
Søknadsfrist: 15. august

Les mer her.

Brukerstyrt personlig assistent, Meløy kommune

Meløy kommune har ledig stilling som BPA i miljøtjenesten. Som BPA får du en spennende arbeidssituasjon i nær kontakt med en eneste bruker. Du får anledning til å jobbe kvalitativt og i tett dialog med et menneske som har behov for hjelp og støtte i dagliglivets gjøremål. Arbeidet er organisert på dagtid.

Arbeidsgiver: Meløy kommune, miljøtjenesten
55% stilling
Søknadsfrist: 26. juli

Les mer her.

Fagarbeider, Ørnes skole

På Ørnes skole er det ledig stilling som vikar for fagarbeider kommende skoleår. Storparten av arbeidet vil være knyttet til elever med spesielle behov. Søker bør ha fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Arbeidsgiver: Meløy kommune, Ørnes skole
Heltidsstilling 73,6%
Søknadsfrist: 19. juli

Les mer her. 

Lærer, Spildra skole

Spildra skole har ledig stilling som lærer. Spildra skole er en 1-7. skole med cirka 160 elever. Skolen er nyrenovert og fremstår som en moderne og fremtidsrettet skole. Skolen har nærhet til flotte turområder.

Arbeidsgiver: Meløy kommune, Spildra skole
Heltidsstilling
Søknadsfrist: 12. juli

Les mer her. 

Psykolog/ klinisk konsulent, BUPA

Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) har ledig stilling ved poliklinikken på Ørnes. Enheten består av tre faste stillinger, hvorav en en psykologspesialist. Enheten er tilknyttet Bup Ytre Salten, og har støttefunksjoner knyttet opp mot Bup Bodø i form av ambulerende leger og klinisk personell.

Arbeidsgiver: Barne- og ungdomspsykiatriskavdeling kontorsted Ørnes, Psykisk helse- og rusklinikk, Nordlandssykehuset HF.
Heltidsstilling
Søknadsfrist: 24. juli

Les mer her.

Tømrere søkes!

Har du 10 000 tommeltotta? Vi foretrekker at du har bare to, gjerne i form av svennebrev, men har du yrkeserfaring kan det veie opp for manglende svennebrev. På grunn av økende arbeidsmengde søker vi tømrer i 100% stilling til vår stab. Vi er en gjeng på 40 håndverkere, som utfører alt fra oppføring, vedlikehold og oppussing i alt fra industribygg, eneboliger og hytter for private og offentlige kunder.

Arbeidsgiver: Halsa Bygg AS
Heltidsstilling
Søknadsfrist: snarest

Les mer her.

Betongarbeidere søkes!

Halsa Bygg AS søker betongarbeidere. Yrkeserfaring kan veie opp for manglende svennebrev. På grunn av økende arbeidsmengde søker vi betongarbeider i 100% stilling til vår stab. Vi er en gjeng på 40 håndverkere, som utfører alt fra oppføring, vedlikehold og oppussing i alt fra industribygg, eneboliger og hytter for private og offentlige kunder.

Arbeidsgiver: Halsa Bygg AS
Heltidsstilling
Søknadsfrist: snarest

Les mer her.

Saksbehandler offentlig administrasjon, Meløy kirkelige fellesråd

Meløy kirkelige fellesråd Ørnes, har ledig stilling som saksbehandler. Vi trenger deg som kan være i førstelinjetjenesten på kirkekontoret, og som skal ha den daglige kontakten med publikum. Du vil få kontor på Ørnes, hvor kirkeverge, kateket, organist, prest og diakonimedarbeider også holder til. Kirkevergen vil være nærmeste overordnede.

Arbeidsgiver: Meløy kirkelige fellesråd
Heltidsstilling
Søknadsfrist: 10. juli

Les mer her. 

Rocka assistenter søkes (BPA), Medvind Assistanse AS

Medvind Assistanse søker to personer til en jobb med tariffestet lønn, der du kan være med på å gjøre en forskjell i hverdagen. Er du på utkikk etter en deltidsjobb, der du skal være armer og bein for noen andre? Har du kjennskap til ølbrygging? Er du en mann midt i 20 årene, kan kjøre bil, ikke avholdsmann, vet hvordan man kan vaske gulv, og med godt humør, da vil vi komme i kontakt med deg. Du trenger ingen erfaring, det er hvem du er som person som er viktigst.

Arbeidsgiver: Medvind Assistanse as
Deltidsstilling
Antall stillinger: 2
Søknadsfrist: snarest

Les mer her. 

 

 

 

10 gode grunner til å velge Meløy:

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.