Tilflytterkontoret på flyttefot

Er du ny i Meløy, eller er i en prosess der du vurderer å flytte til Meløy? Da er Meløy tilflytterkontor et sted du kan henvende deg for å få råd og veiledning.

På vei inn i nye sentrumsnære lokaler

Meløy tilflytterkontor er en del av Meløy Frivilligsentral, og nå er tjenesten på vei inn i nye lokaler i Ørnes senter. Her er 120 m2 under oppussing, og snart skal lokalene fylles med glede og aktivitet.

-Her skal møter mellom mennesker stå i fokus, sier daglig leder Gitte Farestveit Jonassen.

 

Meløy tilflytterkontor ønsker tilflyttere hjertelig velkommen til Meløy.

Med de nye lokalene håper Gitte å kunne skape en uforpliktende møteplass, og et sted som inviterer til å skape aktivitet og hygge.

Lokalene ligger sentralt i Ørnes senter, og har plass til rundt 50 personer. Her blir det et stort allrom med både sofagrupper og langbord som kan brukes som kafe, eller møterom. I tillegg etableres det et kjøkken og kundetoalett. De nye lokalene ligger i tredje etasje, med tilgang til heis.

Aktivitetene i lokalene skal i all hovedsak skapes i samarbeid med lag og foreninger, frivillige og andre som har gode ideer, forteller Gitte. Allerede har hun planer for kulturkafe (tidligere seniorkafe), temakafe, barseltreff, og språkkafe.

En hyggelig møteplass også for tilflyttere

Med de nye lokalene vil også Meløy tilflytterkontor, som er en del av Meløy Frivilligsentral, få sin egen arena. -Tilflyttere er hjertelig velkommen til å stikke innom og slå av en prat, sier Gitte. På tilflytterkontoret kan man også få informasjon om hvordan det er å jobbe og bo i Meløy, dersom man går med et ønske om å flytte til Meløy.

-Her er det møter mellom mennesker som skal stå i fokus, sier hun, og i de nye lokalene har vi muligheter for å skape en møteplass for tilflyttere som har ønske om å bli kjent og bygge nettverk.

Drømmer om jul i nye lokaler

Julaften inviterer Meløy Frivilligsentral til arrangementet «Jul i fellesskap», og Gitte har en drøm om å kunne invitere til julefeiring i de nye lokalene.

-Det vil avhenge litt av leveranser av materialer og utstyr, men jeg har ambisjoner om å få tatt i bruk lokalene i løpet av desember, avslutter Gitte.

Oppfordrer nye meløyfjerdinger å ta kontakt!

Er du på flyttefot, eller nylig tilflyttet til Meløy, står Meløy tilflytterkontor klar for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, sier Gitte. -Ta gjerne kontakt med meg for en prat eller send en e-post med dine spørsmål. Tilflytterkontoret kan bidra til at dere får en god start på deres nye liv i Meløy.

Kontaktinformasjon Meløy tilflytterkontor

Epost: post@meloyfrivilligsentral.no
Telefon: 409 00 575

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.