Boliger og tomter

I Meløy kan du bosette deg i en av våre ti flotte bygder. Du kan velge å bo ved havet eller oppunder fjellet, eller midt blant mange andre i et sentrumsnært boligfelt. Uansett har du kort vei til flotte naturområder, og de fleste av oss kan  begynne turen rett utenfor døra.

Ønsker du å flytte til Meløy?

Ta kontakt med Meløy tilflytterkontor!
Telefon: + 47 409 00 575

På jakt etter drømmeboligen?

Ønsker å flytte til Meløy, men finner ikke umiddelbart den drømmeboligen du leter etter?

Meløy tilflytterkontor kan være behjelpelig med å skaffe oversikt over ledige hus, leiligheter og tomter i de ulike bygdene. Har du spørsmål om bolig, skriv til oss på epost eller ta kontakt på telefon. Vi ser fram til å høre fra deg.

Er du allerede på flyttefot?
På finn.no finner du en oversikt over ledige hus akkurat nå.

Leie bolig

Kommunens boligstiftelse, Meløy Boligstiftelse, har boenheter for utleie på Ørnes og i Glomfjord. Ta kontakt med Meløy Bedriftsservice for mer informasjon om ledige leiligheter. I tillegg finnes en rekke private aktører som leier ut hus og leiligheter. Halsa Boligbygg har omlag 50 enheter til leie i Meløy, lokalisert til Ørnes, Engavågen og Halsa. I Ørneshaugen Panoram er det 15 nybygde leiligheter til leie. Kontakt Halsa Boligbygg for mer informasjon.

Fritidseiendom

Meløy har mange fritidseiendommer som ligger spredt fra høyfjellet til øyene. Om du ønsker fritidseiendom i Meløy finner du oversikt over fritidsboliger til salgs på finn.no.

Du kan også leie hytter i Meløy. I tillegg til private aktører har Glomfjord Jeger- og Fiskerforening seks hytter til utleie på Glomfjellet, og Meløy Jeger- og Fiskerforening har en hytte til utleie.

 

Ønsker du å bygge eget hus?

Tenker du å bygge hus og er på utkikk etter tomt?
Her finner du en oversikt over ledige kommunale tomter.

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.