oversiktsbilde over Støtt foto fra støtt brygge

Støtt

Den vakre øya Støtt, som ligger midt i skipsleia, har en betydelig historie som fiskevær og handelssted.  Her lå fiskerne og ventet på godt vær før overfarten til Lofoten. I dag satser man på opplevelser og reiseliv.

Les mer

Reipå

Reipå er den nordligste bygda på fastlandet i Meløy. Her finner du langstrakte enger, flotte strender og høye fjell som innbyr til toppturer. Mange store gårdsbruk og et aktivt ridemiljø setter sitt preg på bygda.

Les mer
Ørnes med spilderhesten av heidi norum

Ørnes

Ørnes er kommune- og handelssenteret i Meløy, med et utvalg av offentlige tjenester, og ulike handel- og servicetjenester. Ørnes er trafikknutepunkt i kommunen med daglig anløp av Hurtigruten og Nordlandsekspressen.

Les mer

Meløy

Er du på jakt etter ro i sjela, vakker natur, et rikt fugl- og dyreliv, trivelige naboer, et aktivt foreningsliv og trivelige møteplasser? Alt dette finner du på Meløy, kommunens største øy.

Les mer
Naust ved Sandå. foto av Heid Norum.

Neverdal

Neverdal ligger langs Sandåbukta med idylliske naust og småbåter, i le av høye fjell. Folket her er stolte av bygda si, og legger til rette for at alle skal trives.

Les mer

Glomfjord

Industristedet Glomfjord ligger innerst i Glomfjorden, omkranset av høye majestetiske fjell. Stedet har en over hundre år lang industrihistorie og er preget av at man allerede 1918 planla dette som en by.

Les mer
konsert nordtun. Foto Grete stenersen

Engavågen

Engavågen ligger idyllisk til i søndre del av Meløy. Her finner du rester av det gamle kulturlandskapet med duvende grønne enger som strekker seg ned mot fjorden. Rett utenfor finner du et vakkert øyrike med mange flotte turmål.

Les mer
Idyll på Halsa, Meløy. foto av heidi norum

Halsa

Den naturskjønne bygda Halsa er kjent for sin gjestfrihet og sitt store engasjement innen kultur og idrett. Som nærmeste nabo finner du Svartisen, Norges nest største isbre.

Les mer

Bolga

Bolga er ei av de nordligste øyene langs Helgelandskysten. Med det karakteristiske Bolgfjellet som stiger som en sukkertopp, 339 meter opp fra havet, er øya lett å få øye når du kommer sjøveien.

Les mer
Teppfjellet1-Heidi Norum

Ågskardet

Ågskardet er porten til Meløy når du kommer sørfra langs kystriksveien. Bygda ligger idyllisk til på sørsiden av Holandsfjorden, og er knyttet til resten av Meløy med fergeforbindelse.

Les mer

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.