Neverdal

Neverdal ligger langs Sandåbukta med idylliske naust og småbåter, i le av høye fjell. Folket her er stolte av bygda si, og legger til rette for at alle skal trives.

Velkommen til Neverdal!

Neverdal har cirka 800 innbyggere, og ligger midt mellom kommunens største tettsteder Ørnes og Glomfjord. Selv om bygda er lita finner du her både pub, matbutikk, ei flott husflidsbu, et av distriktets beste gartneri og et stort treningsstudio. Neverdal har egen skole, og en stor ny barnehage som åpnet vinteren 2020.

Naturopplevelser

Neverdal byr på mange varierte naturopplevelser. Alt fra de høyeste topper til furuskog og tilrettelagte turstier med gapahuker.

Spilderhesten (Nordhesten)

Spilderhesten er med sine 800 høydemeter ett av de mest markante fjellene langs skipsleia, og et attraktivt turmål for alle i Meløy. Her får du føle på høydemetrene når du står og kikker over eggen ned til Spilderdalen, og utsikten mot øyriket på Helgeland er ubetalelig. Turen er merket med skilt.

Neverdalsmarka

Neverdalsmarka er mye brukt turområde både vinter og sommerstid. Her finner du Neverdalsvatnet med merkede turløyper, og på vinteren kjøres det opp flotte skispor helt inn til botnet. Langs løypa ligger det flere gapahuker tilrettelagt med grillsted og bålplasser. I vatnet er det flott å fiske, og vi anbefaler å ta de minste med på kanotur.

Lær mens du går

I Neverdalsmarka finner du planetstien. Stien er en kopi av vårt solsystem i en skala 1:1 milliard. Barna lærer om solsystemet gjennom informasjon på tavler langs løypa.

Gode sosiale opplevelser

Den lokale puben

Samlingsstedet i bygda er Frodos kafe og pub. Her møtes folk til torsdagspizza og lørdagskaffe. I helgene samles folk på puben til trivelig lag.

Høstfesten

Neverdal skolekorps og Hageland Sandaa arrangerer årlig en høstfest på gartneriet. Da fylles gartneriet til randen med korps, drillere, kunder og publikum til et trivelig familiearrangement med konsert, auksjon, svært kakebord og leker for de minste. Dette bør du ikke gå glipp av.

Neverdal velforening

Neverdal velforening jobber aktivt for å skape trivsel og bolyst på Neverdal.  Ønsker du å komme i kontakt med Neverdal velforening ? Ta kontakt med Meløy tilflytterkontor, så hjelper de deg videre.

Telefon: +47 409 00 575

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.