Flytte til Meløy

Tenker du på å flytte til Meløy?

Meløy ligger naturskjønt til, helt nord på Helgelandskysten med Svartisen som nærmeste nabo. Vi omgir oss med høye fjell, grønne åssider, lange fjorder og en fantastisk vakker skjærgård. Alt tett på og lett tilgjengelig.

I dag er vi cirka 6.300 innbyggere fordelt på ti livskraftige og flotte bygder, men vi er stadig på utkikk etter nye meløyfjerdinger.

Meløy tilflytterkontor

Kunne du tenke deg å jobbe- og bo i Meløy?
Er du nysgjerrig på hvordan vi har det, eller har du kanskje nettopp flyttet hit?

Meløy tilflytterkontor kan hjelpe deg med å finne svar på ulike spørsmål du måtte ha. Ønsker du å å bli kjent med offentlige kontorer eller fritidstilbud? Trenger du  informasjon om de ulike bygdene, en kontaktperson til korpset, en oversikt over de beste turløypene eller er du på utkikk etter en turkamerat?

Meløy tilflytterkontor kan hjelpe deg slik at du finner deg fort til rette i bygda du bor i. Ta gjerne kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Telefon +47 409 00 575

Meløy tilflytterkontor. Foto av hanne barvik

Velkomstpakke

Alle som flytter til Meløy får et velkomstbrev fra Meløy kommune og en velkomstpakke bestående av informasjon og tilbud som du kan ha glede av som ny innbygger. I pakken vil du finne motta nyttige brosjyrer, ulike rabattkuponger til aktiviteter, handel og kafeer/restauranter, tilbud om 8 ukers gratis abonnement på lokalavisa Kulingen, informasjon om tilflytterkontoret og en varm «hals» for å holde kulda ute.

Velkommen til Meløy!

 

 

 

10 gode grunner til å velge Meløy:

  1. Kort vei til jobb og skole
  2. Daglige turer i kajakk
  3. Meløyalpene venter på deg
  4. Samhold og skaperkraft
  5. Trygt for ungene
  6. Utrolig vakkert
  7. Svartisen blir nærmeste nabo
  8. Lahko nasjonalpark venter på deg
  9. Spennende og innovativt næringsliv
  10. Du blir del av et rikt kulturliv

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.