Flytte til Meløy

Tenker du på å flytte til Meløy?

Meløy ligger naturskjønt til, helt nord på Helgelandskysten med Svartisen som nærmeste nabo. Vi omgir oss med høye fjell, grønne åssider, lange fjorder og en fantastisk vakker skjærgård. Alt tett på og lett tilgjengelig.

I dag er vi cirka 6.300 innbyggere fordelt på ti livskraftige og flotte bygder, men vi er stadig på utkikk etter nye meløyfjerdinger.

Her leser du mer om våre 10 bygder
Her leser du om det å bo og leve i Meløy
Her leser du historier om nye meløyfjerdinger – vi valgte Meløy!

Kartutsnitt over Meløy.

Slik reiser du hit

Daglige bussforbindelser knytter Meløy til Bodø langs Kystriksveien. Hurtigbåtruten Nordlandsekspressen gir komfortabel transport sjøveien og anløper flere steder i Meløy på sine daglige turer mellom Bodø og Sandnessjøen. I tillegg er Ørnes anløpssted for Hurtigruten.

Kommunen bindes sammen av et nett av ferge-, hurtigbåt- og bussforbindelser, som kan ta deg ut til øysamfunnene og rundt i kommunen.

Her finner du informasjon om rutetilbudet for:

Hurtiruta og korps på Ørnes kai. Foto av Heidi Norum.

Meløy tilflytterkontor

Kunne du tenke deg å jobbe- og bo i Meløy?
Er du nysgjerrig på hvordan vi har det, eller har du kanskje nettopp flyttet hit?

Meløy tilflytterkontor kan hjelpe deg med å finne svar på ulike spørsmål du måtte ha. Ønsker du å å bli kjent med offentlige kontorer eller fritidstilbud? Trenger du  informasjon om de ulike bygdene, en kontaktperson til korpset, en oversikt over de beste turløypene eller er du på utkikk etter en turkamerat?

Meløy tilflytterkontor kan hjelpe deg slik at du finner deg fort til rette i bygda du bor i. Ta gjerne kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Telefon +47 409 00 575

Meløy tilflytterkontor. Foto av hanne barvik

På Meløy tilflytterkontor møter du Gitte.

Velkomstpakke

Alle som flytter til Meløy får et velkomstbrev fra Meløy kommune og en velkomstpakke bestående av informasjon og tilbud som du kan ha glede av som ny innbygger. I pakken vil du finne motta nyttige brosjyrer, ulike rabattkuponger til aktiviteter, handel og kafeer/restauranter, tilbud om 8 ukers gratis abonnement på lokalavisa Kulingen, informasjon om tilflytterkontoret og en varm «hals» for å holde kulda ute.

Velkommen til Meløy!

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.