Ledige stillinger

Fjell rappelering

Ledige stillinger juli

Sommer, sol og ferie! Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger juni

Bare noen få uker igjen til sommerferien. Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Glomnesset en vårdag. Foto av Hanne Barvik

Ledige stillinger april

Sola varmer i bakkene og våren er endelig i anmarsj. Er du på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger mars

Vårens vakreste eventyr finner du kanskje i Meløy? Sjekk ut hva vi har av ledige stillinger akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Med akebrett på toppen av stolheisen i Glomfjord alpinsenter i Meløy.

Ledige stillinger i februar

Februar; sola er endelig tilbake og vinterføret lokker. Kanskje frister det med en jobb i Nord-Norge? I Meløy har vi ledige flere stillinger blant annet innen skole og barnehager, helse, barnevern, oppdrett, transport, og bygg og anlegg Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Skitur

Ledige stillinger i januar

Nytt år – nye muligheter. Kanskje jobb i Nord-Norge frister? I Meløy har vi ledige stillinger i legetjenesten, skolene, industrien og i maritime næringer. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Vinter i Meløy

Ledige stillinger i desember

Desember er tid for juleforberedelser, feiring og hyggelige sammenkomster. I årets siste måned er det forstatt nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i november

Høst og vintermørkt, men det er nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Ledige stillinger i Meløy

Ledige stillinger i oktober

Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i september

Høsten markerer for mange en ny start. Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Holandsfjorden i Meløy en vakker sommerdag.

Ledige stillinger i august

Enda er det sommerlig, men skolestart og høsten nærmer seg. Kanskje har du lyst til å prøve noe nytt? Det er ledige jobber innen industri, bygg- og anlegg, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i juli

Sommer, midnattsol og ferietid – men følg med på ledige jobber i Meløy. Det er nye muligheter innen industri, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.