Ledige stillinger

Ledige stillinger desember

Desember er tid for juleforberedelser, feiring og hyggelige sammenkomster. I årets siste måned er det forstatt nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger oktober

Nye muligheter i høst! I Meløy har vi ledige stillinger både i kommune og næringsliv.  Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Langs t-merket løype

Ledige stillinger september

Høst, skolestart og vakre farger i Nordlandsnaturen. Har du lyst på forandring, kanskje ny jobb? I Meløy har vi ledige stillinger både i kommune og næringsliv.  Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Fjell rappelering

Ledige stillinger juli

Sommer, sol og ferie! Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger juni

Bare noen få uker igjen til sommerferien. Men du er kanskje på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Glomnesset en vårdag. Foto av Hanne Barvik

Ledige stillinger april

Sola varmer i bakkene og våren er endelig i anmarsj. Er du på leting etter ny jobb? Dette er ledige stillinger i Meløy akkurat nå. Tips gjerne en venn eller en kollega du vet er på leting etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger mars

Vårens vakreste eventyr finner du kanskje i Meløy? Sjekk ut hva vi har av ledige stillinger akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på leting etter jobb.

Les mer
Med akebrett på toppen av stolheisen i Glomfjord alpinsenter i Meløy.

Ledige stillinger i februar

Februar; sola er endelig tilbake og vinterføret lokker. Kanskje frister det med en jobb i Nord-Norge? I Meløy har vi ledige flere stillinger blant annet innen skole og barnehager, helse, barnevern, oppdrett, transport, og bygg og anlegg Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Skitur

Ledige stillinger i januar

Nytt år – nye muligheter. Kanskje jobb i Nord-Norge frister? I Meløy har vi ledige stillinger i legetjenesten, skolene, industrien og i maritime næringer. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Yara Glomfjord

Sommerjobb hos Yara Glomfjord

Yara Glomfjord trenger ferievikarer til sin produksjon av mineralgjødsel i perioden juni til august. Arbeidet innebærer døgnkontinuerlig skift, enten i pakkeri/kai/ lager-avdelingen som transportoperatør eller i fullgjødsel/KS-fabrikken som prosessoperatør.

Les mer
Sommer i meløy

Sommerjobb i Meløy

Hvert år trenger Meløy kommune sommervikarer innen helse- og omsorgsektoren. Ønsker du sommerjobb i Meløy kommune, så benytte sjansen. Søknadsfristen er utvidet til 9. mai!

Les mer

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.