Ledige stillinger

Ledige stillinger i Meløy

Ledige stillinger i oktober

Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i september

Høsten markerer for mange en ny start. Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Holandsfjorden i Meløy en vakker sommerdag.

Ledige stillinger i august

Enda er det sommerlig, men skolestart og høsten nærmer seg. Kanskje har du lyst til å prøve noe nytt? Det er ledige jobber innen industri, bygg- og anlegg, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i juli

Sommer, midnattsol og ferietid – men følg med på ledige jobber i Meløy. Det er nye muligheter innen industri, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Svartisen

Ledige stillinger i juni

Endelig sommer! De lyse nettene og varmen er her, og det er nye muligheter på arbeidsmarkedet i Meløy. Blant månedens ledige jobber er det spennende stillinger i industri, havbruk, bygg og anlegg og i Meløy kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Ørn i flukt

Ledige stillinger i mai

Mai – lysere netter og forventninger om varmere dager – og kanskje ny jobb! I Meløy kan vi friste med spennende jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Kajakktur i skjærgården i Meløy

Ledige stillinger i april

Vi velger oss April! Våren er i anmarsj, og i Meløy har vi ledige jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Yara Glomfjord

Sommerjobb hos Yara Glomfjord

Yara Glomfjord trenger ferievikarer til sin produksjon av mineralgjødsel i perioden juni til august. Arbeidet innebærer døgnkontinuerlig skift, enten i pakkeri/kai/ lager-avdelingen som transportoperatør eller i fullgjødsel/KS-fabrikken som prosessoperatør.

Les mer
Sommer i meløy

Sommerjobb i Meløy

Hvert år trenger Meløy kommune sommervikarer innen helse- og omsorgsektoren. Ønsker du sommerjobb i Meløy kommune, så benytte sjansen. Søknadsfristen er utvidet til 9. mai!

Les mer

Ledige stillinger i mars

Vi skriver mars, og i Meløy er det ledig en rekke spennende jobber. Her kan det være jobb for både en og to. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Skitur på Glomfjellet

Ledige stillinger i februar

Her finner du oversikt over ledige jobber i Meløy denne måneden!

Les mer
Måneskinn Meløy

Ledige stillinger i januar

Nytt år, og nye muligheter. Sjekk ut mulighetene for ny jobb i Meløy!

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.