Ledige stillinger

Skitur

Ledige stillinger i januar

Nytt år – nye muligheter. Kanskje jobb i Nord-Norge frister? I Meløy har vi ledige stillinger i legetjenesten, skolene, industrien og i maritime næringer. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Vinter i Meløy

Ledige stillinger i desember

Desember er tid for juleforberedelser, feiring og hyggelige sammenkomster. I årets siste måned er det forstatt nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i november

Høst og vintermørkt, men det er nye jobbmuligheter Meløy i Nordland. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Ledige stillinger i Meløy

Ledige stillinger i oktober

Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i september

Høsten markerer for mange en ny start. Er du på leting etter ny jobb i Nordland? Da kan Meløy være et godt alternativ for deg. Vi gir deg en oversikt over ledige jobber akkurat nå. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Holandsfjorden i Meløy en vakker sommerdag.

Ledige stillinger i august

Enda er det sommerlig, men skolestart og høsten nærmer seg. Kanskje har du lyst til å prøve noe nytt? Det er ledige jobber innen industri, bygg- og anlegg, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer

Ledige stillinger i juli

Sommer, midnattsol og ferietid – men følg med på ledige jobber i Meløy. Det er nye muligheter innen industri, varehandel og i Meløy kommune! Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Svartisen

Ledige stillinger i juni

Endelig sommer! De lyse nettene og varmen er her, og det er nye muligheter på arbeidsmarkedet i Meløy. Blant månedens ledige jobber er det spennende stillinger i industri, havbruk, bygg og anlegg og i Meløy kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Ørn i flukt

Ledige stillinger i mai

Mai – lysere netter og forventninger om varmere dager – og kanskje ny jobb! I Meløy kan vi friste med spennende jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Kajakktur i skjærgården i Meløy

Ledige stillinger i april

Vi velger oss April! Våren er i anmarsj, og i Meløy har vi ledige jobber både i næringsliv og kommune. Tips gjerne en venn du vet er på utkikk etter jobb.

Les mer
Yara Glomfjord

Sommerjobb hos Yara Glomfjord

Yara Glomfjord trenger ferievikarer til sin produksjon av mineralgjødsel i perioden juni til august. Arbeidet innebærer døgnkontinuerlig skift, enten i pakkeri/kai/ lager-avdelingen som transportoperatør eller i fullgjødsel/KS-fabrikken som prosessoperatør.

Les mer
Sommer i meløy

Sommerjobb i Meløy

Hvert år trenger Meløy kommune sommervikarer innen helse- og omsorgsektoren. Ønsker du sommerjobb i Meløy kommune, så benytte sjansen. Søknadsfristen er utvidet til 9. mai!

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.