Jobbe i Meløy

Det er mange spennende jobbmuligheter i Meløy.

Jobbe i Meløy

Det er mange jobbmuligheter både innen offentlig og privat virksomhet i Meløy. Meløy kommune er en stor arbeidsgiver med omlag 700 årsverk. Her er det særlig mange arbeidsplasser innen helse- og omsorg og innen utdanning, men også jobber som krever teknisk eller økonomisk fagbakgrunn. Offentlige virksomheter som politiet, NAV, ambulansetjenesten og Meløy videregående skole har også spennende arbeidsplasser å by på.

Industri, marine næringer og reiseliv

Meløy er en industrikommune, og dette gjenspeiles naturlig nok i en betydelig andel jobber innen industri. Innenfor portene til Glomfjord industripark har omlag 450 arbeidstakere sitt daglige virke, med Yara Glomfjord Norge som største private arbeidsplass i Meløy. Her er det mange spennende jobber innen høyteknologisk prosessindustri med en grønn profil. Meløy er også en betydelig fiskeri- og havbrukskommune med en rekke jobber i tilknytning til disse næringene, som mannskap på fiskebåt, røkter på oppdrettsanlegg eller driftsleder.

Det er også mange jobber innen bygg- og anlegg, varehandel og tjenesteyting og en voksende reiselivsnæring.

 

bolga brygge

Ledige jobber

Hver måned publiserer vi en oversikt over ledige jobber i Meløy.  Du finner også oversikt over ledige stillinger hos NAV Meløy og Meløy kommune. Det er riktignok ikke alle ledige jobber i Meløy som lyses ut. Ta derfor gjerne direkte kontakt med bedriftene eller organisasjonene som kan være aktuelle for deg. Du kan også kontakte med Meløy tilflytterkontor dersom du er på jakt etter jobb, så kan de hjelpe deg videre.

Meløy tilflytterkontor kan du kontakte på telefon: 40 90 0575

Gode grunner til å velge Meløy!

Ledige stillinger akkurat nå!

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.