Opplev Meløy!

Stortinden i Meløy byr på flott utsikt

Stortinden; en turopplevelse av de sjeldne!

Vi ankommer Fjelltun Gård i Bjærangen og skuer opp mot den høyeste av toppene som ruver bak oss mellom Bjærangsfjorden og Glomfjorden. I alt er vi 16 spente turdeltakere som har meldt oss på turen med Meløy Turlag. Nå skal Stortinden bestiges.

Les mer

Tett på padlegleden!

På med tørrdrakten, sjekke vesten, spruttrekk, åre, årepose, pumpe, er glidelåsen helt lukket på skuldra? Telefonen ligger trygt i den vanntette posen. Jeg bærer den gule 4 meter lange plastkajakken ned til vannet. Så er jeg klar!

Les mer

Ønsker velkommen til Brestua!

I sommer er det søstrene Line Peggy Pedersen og Anne Marit Oleen som tar imot deg når du kommer til brestua på Svartisen. De to har tidligere hatt stor suksess med å utvikle Rallarbrakka på toppen av Fykantrappa til å bli et viktig reisemål i Meløy. Nå skal de fylle brestua med innhold og gjester, og ser fram til å være vertskap i de vakre omgivelsene.

Les mer

Fjelltrimmen 2021 er i gang!

Hver sommer går Meløyfjerdingene mann av huse for å gå den lokale Fjelltrimmen. Fra mai og ut september er det i fjellene du møter kjentfolk og får slått av en prat. Nå er årets poster endelig satt ut.

Les mer

Støtte til «Nasjonal turiststi Svartisen 2021»

Prosjektet «Nasjonal turiststi Svartisen 2021» er tildelt 400 000 kroner i støtte fra Miljødirektoratet

Les mer

7 anbefalte padleturer

Meløy har en spennende skjærgård med 755 små og store øyer og området gir mange muligheter for flotte padleturer. Nå er det laget karttavler som viser og beskriver padleleder i øyværene utenfor Bolga og Støtt.

Les mer

10 flotte turopplevelser!

Meløy kan by på mange flotte turopplevelser. Her får du tips til 10 turer i den vakre Meløynaturen. Inngående beskrivelse av turene med kartreferanser finner du på www.ut.no. God tur!

Les mer

5 flotte turer på ski i Meløyalpene!

Har du hørt om Meløyalpene? De ligger der på rekke og rad, og lokker med sine hvite fine topper og bratte fjellsider som stuper ned i fjordene. Vi gir deg tips til 5 flotte turer som best kan nytes med skiene på.

Les mer

Tett på ildsjelene i Glomfjord Alpinsenter

Dugnadsgjengen i Glomfjord Alpinsenter jobber hardt gjennom hele året for at skiglade meløyfjerdinger og besøkende skal få nyte godt at de flotte bakkene rundt Glomfjord. Dette er bare gøy, sier tre av ildsjelene i bakken, som finner motivasjonen i glade unger og det å få være en del av et nærmiljø.

Les mer

10 tips til Meløyhøsten

Er du av de som gleder deg til høsten? Til klar luft og skarpe farger? Til kortere og mørkere kvelder, med tid for inneaktiviteter og fyr i peisen? Meløyhøsten har mye å by på. Her får du tips til hva du kan gjøre i Meløy i høst.

Les mer

Åpning av Glomvassbu

Glomfjord grendeutvalg kunne endelig invitere til åpning av den nye flotte gapahuken Glomvassbu. -Dette er en gave fra folket til folket, sier Ida Tinnan i grendeutvalget.

Les mer

Galleriøya Meløy

Øya Meløy med sine knappe 160 innbyggere kan by på fire fastboende kunstnere og like mange gallerier, og kan med det kalle seg Galleriøya med rette.

Les mer
Last inn flere

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.