Vi valgte Meløy

Meløy trenger arbeidskraft nå!

Nord-Norge står overfor et næringslivs- og industrieventyr og skal på kort sikt dekke inn 30 000 nye arbeidsplasser. Også i Meløy ser vi et enormt vekstpotensial forutsatt tilgjengelig arbeidskraft. Nå starter arbeidet for å rekruttere nok arbeidstakere.

Les mer
Christine og Flemming valgte seg lærerjobb i Meløy.

Kom for naturen, blir for folka!

Hun var på jakt etter et eventyr i nord, og ble fenget av folkene. Han ville ta del i opplevelsen. Nå bor kjæresteparet i Meløy, og trives!

Les mer
Marthe Øijord (18) er medlem av ungdommens distriktspanel og aktuell med innlegget "Uten ungdom stopper Meløy" på Meløyseminaret 2021.

Uten ungdom stopper Meløy!

Mange småsteder og bygder sliter med å få ungdommen til å bosette seg. Det skremmer ikke Marthe Øijord (18), som er en av de ungdommene som står mot strømmen. Hun har valgt å bli i Meløy, og tenker å blåse liv i den naturskjønne bygda!

Les mer
Meløy tilflytterkontor ønsker tilflyttere hjertelig velkommen til Meløy.

Tilflytterkontoret på flyttefot

Er du ny i Meløy, eller er i en prosess der du vurderer å flytte til Meløy? Da er Meløy tilflytterkontor et sted du kan henvende deg for å få råd og veiledning.

Les mer

Ny i Meløy-treff

Er du ny i Meløy? Kanskje du har bodd her en stund, og ønsker nye bekjentskaper? Vi inviterer til et hyggelig treff for tilflyttere og andre interesserte. Denne gang går turen til gapahuken Knutbu.

Les mer

Alt ble fordel Meløy

Hun ville flytte nærmere familien, og han tenkte: hvorfor ikke? Nå har Maja og Patrick fått masse hus for pengene i Meløy, og flott natur til fritidsbruk. Og ikke minst: Elida!

Les mer

Meløy, best på jobb og fritid!

– Ingen som stresser og jager, svarer hun. – Spennende jobb, og kort vei til fjellet og til fjorden, svarer han. For når han er fra Agder og hun er fra Hordaland, er det naturlig å spørre dem: hvorfor valgte dere Glomfjord, Meløy, Nordland?.

Les mer

Meløy – midt i blinken!

Etter tre studie- og jobbår i Tromsø har Arve Fossen (23) og Tina Bjørklund (29) valgt å flytte hjem til Meløy. Nå er paret tilbake i kjente omgivelser i Dalen ved Reipå, med nærhet til famille, dyr og natur.

Les mer

Hovedpartnere

Partnere

Støttespillere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.