Vi valgte Meløy

Ny i Meløy-treff

Er du ny i Meløy? Kanskje du har bodd her en stund, og ønsker nye bekjentskaper? Vi inviterer til et hyggelig treff for tilflyttere og andre interesserte. Denne gang går turen til gapahuken Knutbu.

Les mer

Realiserte drømmen i Meløy

Frank og Sølvi tok en sjanse, fulgte magefølelsen og har flyttet fra Ringsaker og hjem til Meløy. Her har de bygget drømmehuset, og nyter livet som meløyfjerdinger i det som for dem var det største trekkplasteret; den enestående naturen.

Les mer

Alt ble fordel Meløy

Hun ville flytte nærmere familien, og han tenkte: hvorfor ikke? Nå har Maja og Patrick fått masse hus for pengene i Meløy, og flott natur til fritidsbruk. Og ikke minst: Elida!

Les mer

Meløy, best på jobb og fritid!

– Ingen som stresser og jager, svarer hun. – Spennende jobb, og kort vei til fjellet og til fjorden, svarer han. For når han er fra Agder og hun er fra Hordaland, er det naturlig å spørre dem: hvorfor valgte dere Glomfjord, Meløy, Nordland?.

Les mer

Meløy – midt i blinken!

Etter tre studie- og jobbår i Tromsø har Arve Fossen (23) og Tina Bjørklund (29) valgt å flytte hjem til Meløy. Nå er paret tilbake i kjente omgivelser i Dalen ved Reipå, med nærhet til famille, dyr og natur.

Les mer

Hovedpartnere

Partnere

Lukk video

Denne siden benytter seg av cookies.